Tässä tulee Wilsonien toinen osa. Kiitos edellisistä kommenteistanne! :)
Ja pyydän anteeksi, kun tässä on kestänyt.. Nyt siihen osaan. (:
~

Raisa mietti hetken, ja sanoi Danielalle "Voi hyväne aika sentää. Ehä mää voi tommosta nättiä tytteliä tämmösseksi pahaks noidaks muuttaa. Hei, etihä kuules käsiis mun kollegani, semmone hyvä noita. Ohhoh, kello onki jo noi paljo, pitää mennä."  Daniela jäi hiukan harmissaan katsomaan, kun Raisa katosi, mutta jäi ajattelemaan Raisan neuvoa hyvästä noidasta.

Daniela ajatteli lähteä käymään vielä läheisessä vaatekaupassa. "Hmm..Missäköhän ne kaikki komeat miehet piileskelevät?" Daniela mietiskeli matkalla, sillä hän ei ollut nähnyt ketään sopivaa, vastakkaisen sukupuolen edustajaa koko matkallaan.

"Nämä minä haluan!", Daniela ajatteli, ja otti vaatehenkarin, jossa roikkui paita ja housut. Daniela ei edes sovittanut vaatteita, vaan meni suoraan kassalle maksamaan ne, ja lähti sitten kotiin kävellen.

"Hyh, mikä täällä haisee?" Daniela kysyi ääneen, kun astui sisälle. Daniela ei kerennyt vaihtaa uusia vaatteitaan, vaan meni tyhjentämään hajun aiheuttajan, eli täyden roskiksen.

Vihdoin Danielalla oli aikaa vaihtaa uudet vaatteet päälleen, ja rentoutua. Kello oli jo paljon, joten Daniela kävi nukkumaan, jotta jaksaisi aamulla herätä pirteänä töihin.

Daniela heräsi yöllä kamalaan yskänpuuskaan. Voi ei, Daniela sai flunssan.. Nuku nyt vain kunnolla, tyttönen, niin saatat päästä huomenna töihin!

Pitihän se arvata. Kun Daniela aamulla heräsi, ja meni käymään vessassa, oli suihku mennyt rikki. "Eikä..", Daniela mutisi, ja rupesi korjaamaan suihkua harmissaan.

Jess, Daniela onnistui! Ei tarvittu kutsua sitä kallista, epäpätevää korjaajaa.. Daniela, pää pystyyn!

Daniela ei ollut parantunut, joten hän soitti töihin, ja ilmoitti jäävänsä kotiin sairastamaan. "Daniela Wilson? Sinullahan on tänään vapaa päivä muutenkin..", kuului puhelimen toisesta päästä. Daniela oli unohtanut ainokaisen vapaa päivänsä!

Postia hakiessaan Daniela huomasi oven vieressä olevan kukkapuskan kaipaavan tasoitusta. Daniela kaivoi puutarhasakset, ja rupesi tasoittamaan liiankin rehevää puskaa.

Daniela siirtyi takaisin sisätiloihin, ja kaivoi kirjan esiin. Hän rupesi opiskelemaan ruuanlaittoa, ja oppi valmistamaan kaksi eri ateriaa, hyvä! Siinä samalla Danielan flunssakin parantui.


Danielalla oli jo paljon rahaa, joten hän laajensi taloaan hiukan. Daniela osti itselleen myös pehmeän parisängyn. Hän sai ostettua myös taulu-TV'n. Nyt pitää sitten käydä ahkerasti töissä..

Daniela lähti taas, hämärän tullessa kaupungille. Nyt oli tosi kyseessä. Danielan tarvitsi löytää itselleen mies, sillä eihän Wilsonit muuten voi jatkua..

Perille saavuttuaan Daniela oli hiukan väsynyt, pitkän kävelymatkan jälkeen, joten hän päätti hiukan levätä lähimmällä penkillä. Samalla Daniela tutkaili, josko näkyvillä olisi hyvän näköisiä miehiä.


Sitten Daniela näki sen. Turo Oksahan se sieltä käveli, ja Daniela päätti mennä heti juttelemaan tälle miehelle. Jos minulta kysytään, ei Turo olisi sopiva sukuun..Mutta voihan sitä aina yrittää..


Turo karkasi sisään, ja Daniela tietysti meni perässä. Myös Vanhasen pappa taisi haluta tutustua jompaankumpaan, Turoon tai Danielaan, sillä hän änkesi mukaan. "Hus, mene, älä tule häiritsemään!", Daniela hätisteli papan pois, ja Turo oli oikein vaikuttunut.


Daniela rupesi heti juttelemaan Turon kanssa, ja heillä synkkasi heti hyvin. "Mitäs teet työksesi?" Daniela kysyi Turolta, ja sai selville, että Turo on sairaala-alalla.



Sitten lopulta, pitkän ja mukavan illan jälkeen Danielan sekä Turon piti lähteä. Kummallakin olisi seuraavana päivänä töitä, joten olisi nukuttavakin ennen aamua..

Daniela luki vielä illalla lehdestä musiikki- ja tanssiaiheiset artikkelit. "Minun pitäisi varmaan ruveta painostamaan balettiin hiukan enemmin..", Daniela mietti lukiessaan baletin säännöllisestä harrastamisesta.

Aamulla herättyään Daniela valmisti itselleen aamiaiseksi paistettua leipää. "Mmmm..Tuoksuu hyvälle.." Daniela haisteli paahdostaan.

Daniela lähti töihin iloisella mielellä. Eikös tuo kimppakyyti-auto meinaa vaihtua paremmaksi? O.o

Daniela ylentyi taas, hyvä! Palkkakin on nyt jo puoli tonnia päivässä. En nyt vaan millään muista, mikä Danielan toimenkuvana on nyt..

Joku pahuksen koira oli käynyt kaivamassa kuopan Danielan pihalle. Ei auttanut muuta, kuin Danielan täyttää se. "Huh..Toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta..." Daniela mutisi.

Sisälle mentyään Daniela tarttui puhelimeen, ja soitti Turolle. "Heijj. Onkos sinulla nyt mitään? Haluisitkos tulla tänne meille aikaa viettämään?" Daniela kysyi Turolta, joka sanoi tulevansa aivan kohta.


Turon tultua, Daniela kaappasi hänet lämpimään halaukseen. "Mukava nähdä", Turo sanoi Danielalle, ja rutisti häntä kunnolla.

Daniela? Mitä oikein meinaat tehdä? Laulaa serenadin? Mikä tuo virnistys on kasvoillasi?

"Oooh.." Turo henkäisi hämmästyneenä, ja hänen käsi lipsahti suun eteen. "Mitä? Eikö se käy?" Daniela kysyi hiukan hätääntyneenä. "No tulihan se vähän äkkiä, mutta käyhän se", Turo vastasi Danielalle.

He menivät myös samalla naimisiin, ilman mitään juhlia. Niinpä Turosta tuli sitten Wilson. Turon mukana tuli myös 17 000 simoleonia.

Tässä Turo muodonmuutoksen jälkeen. Yh, siitähän tuli vielä kamalampi, kuin alunperin... Jos minulta kysytään, ei tuo mies kauaksi aikaa jää Wilsonien talouteen.. Mutta päätöshän on Danielan.

Turo halusi talouteensa tietokoneen, joten sen hän myöskin sai. Turo avasi heti koneen, ja meni surffaamaan nettiin. Turo oli koneella kauan, vähän liiankin kauan. Daniela hermostui hiukan, muttei sanonut siitä mitään tuoreelle aviomiehelleen.

Kun Turo sitten vihdoin nousi koneen äärestä, hän meni juttelemaan Danielalle. Daniela rupesi itkemään. "Eii..Miksi? Miksi?" Daniela kysyi itkien Turolta, joka ei vastannut Danielalle mitään.
~ ~ ~ ~ ~
Tähän jätämme Wilsonien toisen osan. Mitä Turo sanoi Danielalle?
Selviää seuraavassa osassa!
Kommentteja toivoisin tästäkin osasta :)