Tässä kolmas osa. Viime jakson jälkeen jäätiin jännittämään, mitä Turo oikein sanoi Danielalle. Tässä osassa se selviää. Pahoitteluni, että tässä on kestänyt, ja että tämä osa on aika lyhyt. Päätin kuitenkin julkaista sen nyt hieman lyhyenä kun oli kuvatkin jo valmiina. Pelin latautuminen nääs kestää hieman kauan.. ^^ Mutta nyt lukemaan :)
~ ~ ~ ~ ~

"Eii..Miksi? Miksi?" Daniela kysyi itkien Turolta, joka ei vastannut Danielalle mitään, vaan lähti ulos ovesta, mitään sanomatta. Daniela jäi itkemään. "Mikä tässä meni pieleen?" Daniela kysyi itseltään itkien. Daniela näki ikkunasta, että pihalla, postilaatikon vierellä seisoi joku, ehkä lenkkeilijä?

Daniela pyyhki kyyneleensä, ja meni postilaatikolle. Daniela tervehti siellä seisovaa miestä, ja pian he jo juttelivat taukoamatta. Miehen nimi oli Enriqe, ja he tulivat hyvin juttuun keskenään.

He kävelivät talon viereen, tuulen suojaan, ja Daniela rupesi ystävällisesti hieromaan Enriqen hartioita. "Mikäs sinut tänne toi?" Daniela kysyi, ja Enriqe vastasi, että hän oli ollut iltakävelyllä. 'Taidan olla rakastumassa..' Daniela ajatteli hymyillen.

Enriqekin taisi olla kiinnostunut Danielasta, ja rupesi tanssittamaan tätä. "Olisikohan mitenkään mahdollista, että muuttaisit tänne minun luokseni? Olen niin yksinäinenkin.." Daniela kysyi mieheltä, ja Enriqe suostui mielellään.

He siirtyivät sisälle, ja Daniela halasi Enriqeä hellästi, ja hyvillään. "Tykkään sinusta, tai oikeastaan rakastan sinua, vaikka se kuulostaakin hiukan hullulta näin lyhyen ajan jälkeen.." Daniela selitti hymyillen. Enriqekin piti Danielasta kovasti.<3

Daniela ja Enriqe menivät makuuhuoneeseen, ja Enriqe suuteli Danielaa pitkään. Heistä saattaa tullakin jotain, kun Enriqe on niin hyvän näköinenkin n__n

He kellahtivat sängylle, ja jatkoivat suuteluaan, mutta eivät edenneet vielä pidemmälle.. ^.^  Enriqen rahat yhdistettynä Danielan rahoihin, heillä on nyt jo hiukka yli 30 000 simoleonia. :D


Aamulla Daniela lähti iloisena töihin, ja oli vielä iloisempi nähtyään uuden auton. Enriqe vilkutti Danielalle, ja rupesi sitten toteuttamaan suunnitelmaansa; Hänellä olisi yllätys Danielalle. Jaa mikä yllätys? No uusi talo tietenkin! n__n
~~~

Nyt tulee siis taloesittely, ja tässä on se uusi talo julkisivultaan. Takapihalta ei ole kuvaa, sillä siellä ei ole mitään.. Eikä kyllä tämä etupihakaan mitenkään koristeillaan voi komeilla.. Enriqen rahat nimittäin olivat loppu saatuaan rakennettua ja sisustettua talon. Kyllä pihan voi kunnostaa myöhemminkin ;)

Tässä on talon pohjapiirrustus. Joo, tiedän, talo on aika tyhjä noista 'auloista', mutta miehen rahat siis loppuivat hieman kesken. Tärkeimmät tavarat saatiin silti ostettua. Eli talossa on siis WC/kylpyhuone, makuuhuone, keittiö/ruokailutila, olohuone+tietokone, ja pieni harrastus-nurkkaus.

Tässä on eteinen talon 'sisältä' kuvattuna. Eteisessä on puhelin, varashälytin, pieni vaatekaappi ja akvaario. Enriqe säästöi akvaarion täyttämisen Danielalle. ;)

Tässä keittiö/ruokailutilat talon keskeltä kuvattuna. Keittiössä on kaikki tarpeelliset kodinkoneet, ja muutama lamppu. Ruokapöydän ääressä on neljä tuolia. ;)

Tässä keittiö toisesta kuvakulmasta..

Ja tässä vielä ruokailutila. Keittiössä ja ruokailutilassa on siis tiiliseinä, ja keittiössä pelkästään kivilattia.

Tässä olohuone, jossa ei ole oikeastaan muuta, kun telkkari, kirjahylly, sohva ja lamppu. Siinä ne kaikki tarpeelliset..


Olohuone myös toisesta kuvakulmasta, jossa näkyy tietokonepöytä tietokoneineen. Keittiön ja olohuoneen välissä on siis puoliseinä, joka erottaa olohuoneen ja keittiön toisistaan aika hyvin.

Olohuoneen vieressä oleva harrastusnurkkaus näyttää tältä. Enriqe halusi kokeilla viulun soittoa, joten sinne laitettiin Danielan balettitangon lisäksi myös uusi viulu. Maalaustelinekin löysi paikkansa nurkkauksen nurkasta n__n

Tässä on pieni, mutta sievä WC/kylpyhuone. Siellä on vain suihku, pönttö, lavuaari ja peilikaappi. Ja lamppu siis tietenkin myös ^^


Tässä makuuhuoneen näkymä ovelta. Aika vaaleanpunainen tunnelma, vai? No mutta kyllä Daniela varmaan tykkää<3

Tässä vielä oven vasemman puoleinen näkymä. Olisin laittanut tuohon valkoisen tuolin paikalle sängyn kanssa samaan sarjaan kuuluvan meikkipöydän, mutta se ei suostunut jäämään tuohon.. Oli kuitenkin pakko keksiä siihen jotain, muttei tuokaan nurkkaus mikään hullumpi ole, vai? Mutta nyt takaisin tarinaan (:

Enriqe oli niiin väsynyt saatuaan talon rakennettua ja sisustettua, että kävi heti nukkumaan, eikä edes peittoa päälleen laittanut. ^^

Nukuttuaan reilun tunnin, Enriqe nousi, ja rupesi laittamaan itselleen ruokaa. Mies ei omista yhtään ruuanlaittopistettä, joten oli selvääkin selvempää, että paahtopaisti kärventyi.. "Voi ei..", Enriqe mutisi otettuaan savuavan ruokansa uunista.

Noh, ei ollut muuta, joten Enriqen piti syödä mustaksi kärventynyt paahtopaistinsa. Enriqen syödessä ovi kävi, ja Daniela tuli sisään. "Mitäh?" Daniela hämmästeli, ja Enriqe vain naureskeli.

Kun Enriqe nousi viemään lautansensa, Daniela hyppäsi miehen kaulaan ja sanoi innoissaan "Ihana talo, kulta!" "Hyvä että pidät, sitä vanhaa taloa olisi hiukan huono ruveta enää palauttamaan.." Enriqe sanoi nauraen iloisesti.

hih

Daniela oli väsynyt, joten hän meni lepäämään uuteen sänkyyn. Enriqe tuli Danielan viereen, ja sanoi hieman vihjailevasti "Nyt olisi tilaa myös muutamalle lapsellekin.." Daniela halasi Enriqeä hymyillen. ^^
~~~
Tässä tämä lyhyt osa nyt oli. Mitä piditte? ^^
Tuleeko Wilsonien taloon pieniä pellavapäitä? Seuraavassa osassa selviää :)
Ja kommentteja, pliiis<333