Än..Yy..Tee..Nyt!
Uusi osa on täällä. Varoitan osasta tulee pitkä verrattuna edellisiin osiini. Tässä on peräti
65 kuvaa! :D
Luku-iloa teille, rakkaat lukijani<3
~~~~~
2
"Lapsia? Tottakai se käy!" Daniela sanoi iloisena Enriqelle. Nyt jätetään muutamat kuvat väliin^^ Vähän ajan päästä kumpikin kävi nukkumaan.

3
Aamulla Daniela heräsi puhelimen soittoon.. Juuri ehdittyään puhelimen luo, se lakkasikin soimasta.. "Ähhh.." Daniela mutisi, ja meinasi mennä takaisin sänkyyn vielä vähäksi aikaa, mutta..
4
..Vaihtoi sitten suunnan kohti wc'tä. 'Mitä tämä on?' nainen mietti kykkiessään vessan lattialla oksentamassa. 'Johtuu varmaan eilisestä munakkaasta, vatsani ei koskaan ole sietänyt kananmunia..' Daniela mietiskeli.
5
Pahoinvointikohtauksen jälkeen Daniela vaihtoi vaatteet, ja pesi hampaansa, ennen töihin lähtöä. 'Kannattaisikohan minun jäädä tänään kotiin..' hän mietiskeli, mutta tuli siihen tulokseen, että rahaa oli ansaittava.
6

Danielan lähdettyä töihin Enriqe nousi, ja söi pikaisesti. 'Kaipaan jotain uutta harrastusta', mies mietiskeli, ja suuntasi askeleensa harratusnurkkaukseen.
7

Enriqe otti viulun, ja rupesi vinguttamaan sitä. Onneksi Daniela ei ollut kuulemassa miehen ensimmäisiä nuottien vetoja.. Vähän aikaa harjoiteltuaan Enriqe tulikin jo ihan hyvin toimeen viulun kanssa. Harjoittelu tekee mestarin :)
8
Hetken aikaa soitettuaan Enriqen sormet alkoivat kipeytyä, joten hän vaihtoi urheiluasunsa päälleen, ja siirtyi balettitangolle.

9
Puolen tunnin tanssimisen jälkeen Enriqe onnistui rehkimään itselleen 2 kuntopistettä, ja hirveän hajun.. Ei muuta kun pesulle! 8>>>

10
Suihkun jälkeen Enriqe meni juttelemaan heidän pihalle tulleen miehen kanssa. Juttua heillä riittikin pitkäksi aikaa. ^^
14
Kun Daniela tuli töistä kotiin, Enriqe hyvästeli miehen (jonka nimeä en nyt muista..), ja meni sisälle Danielan luo. "Oliko kiva työpäivä?" Enriqe kysyi Danielalta halaten häntä hellästi.
11
"Juu, mutta nyt on kyllä tosi kova nälkä", Daniela sanoi, ja irrottautui Enriqen syleilystä, ja meni laittamaan heille ruokaa.
13
"Haluaisitko syödä chili con carnéa?" Daniela kysyi Enriqeltä, joka vastasi myöntävästi. 'Sitten paprikaa..'
12
Ruoka oli nopeasti valmista, joten Daniela ja Enriqe pääsivät tappamaan sillä nälkäänsä. "Mmm..Herkullista", Enriqe sanoi maistaessaan ruokaa.
16
Syötyään Enriqe lupasi siivota pöydän, ja säilöä loput ruuat, joten Daniela meni sohvalle katsomaan telkkarista ruokaohjelmaa, jotta voisi yllättää Enriqen jollain uudella maukkaalla aterialla.
15
Yht'äkkiä Danielan vatsaa väänsi aivan hirmuisesti, ja häntä rupesi oksettamaan. 'Taas näitä yökötyksiä..Mikä minulla on?' Daniela mietti hiukan huolestuneena.
20
Pahoinvointikohtauksen mentyä ohi, Daniela rupesi maalaamaan, sillä hän tarvitsi pari luovuuspistettä ylentyäkseen töissä.
22
Enriqe toivoi heille lemmikkiä, joten hän osti Diiva-nimisen mamsterin. "Onko sinulla nälkä?" Enriqe kysyi Diivalta, joka juoksenteli ympäriinsä uudessa häkissään.
25
Tässä vielä lähikuva Diivasta, joka näyttää ehkä hiukan erikoiselta. 8>>
30
Danielan maalattua maalauksensa valmiiksi, ja ansaittua yhden luovuuspisteen, oli hänellä taas kamala nälkä. Daniela ei jaksanut ruveta laittamaan mitään ruokaa, joten otti jääkaapista hiukan, öö..onkohan tuo maitoa(?), muttei se mitään nälkää vienyt.
33
Kun Enriqe huomasi, että Daniela litki maitoa, hän tarttui puhelimeen ja soitti lähettipalveluun, joka lupasi tuoda heille pizzan.
23
Pian ovikello soikin, ja siellä oli pizzalähetti. "40 simoleonia, kiitos", nainen sanoi, ja Enriqe maksoi. Enriqe vei pizzan sisään, yllättäen samalla nälissään sohvalla istuvan Danielan.
28
"Voi kiitos!" Daniela huudahti Enriqelle, ja meni ottamaan suuren viipaleen pizzaa. Enriqe istui Danielan viereen, ja rupesi hänkin taltuttamaan nälkäänsä pizzalla.
26
Hmm..Enriqe, taisit tankata itseesi hieman liikaa pizzaa? Katsokaa nyt mikä pömppis-maha 8'D
24
Ei auttanut muuta, kuin ostaa talouteen kuntopyörä, ja Enriqe sen selkään polkemaan. Miehelle tuli myös toiveisiin, että hankkiudu hyvään kuntoon..Vähän ajan päästä liikakilot lähtivät miehen vatsan ympäriltä, mutta ei hän vielä ihan superhyvässä kunnossa ollut. Jatka treenamista!
21
Daniela vaihtoi pyjaman päälleen, ja rupesi opiskelemaan mekaniikkaa. Niitäkin taitoja hän tarvitsi ylennykseen. Yhden pisteen hän onnistui saamaan, kunnes väsymys vei voiton.
19
Daniela meni nukkumaan, taas uuteen sänkyynsä. Jos mietitte miksi vaihdoin sänkyä, vastaus on, että se edellinen oli ärsyttävä kun ne simit eivät vetäneet peittoa päälleen nukkuessaan, tai tehdessään jotain muuta.. 8>>
17
Daniela heräsi keskellä yötä tunteeseen, että hänen pitäisi saada helliä jotain. Enriqe nukkui, joten Enriqen haliminen ei onnistunut. Daniela muisti Diivan, ja otti sen syliinsä. "Mitä pikku tyttö", nainen leperteli mamsterilleen hetken, ja meni sitten takaisin nukkumaan.
32
Aamulla Daniela lähti tämännäköisenä töihin. Asu kuuluu Kesäleirin musiikinopettajalle, johon Daniela oli siis viimekerralla ylentynyt ;)
29
Kun Daniela oli lähtenyt töihin, Enriqe meni pesemään hampaansa. 'Mitähän sitä tänään tekisi..' mies mietiskeli itsekseen. Kannattaisikohan hänenkin hankkia joku työ itselleen?
34
Kun Enriqe oli pessyt hampaansa, hän ruokki kalat, ja pesi akvaarion. Varmaan ensimmäinen kerta koko akvaarion aikana..
31
Kun akvaario oli pesty, Enriqe lähti kävellen keskustaan viettämään aikaa.
35
Hän suuntasi askeleensa kirjastoon, jossa tapasi tämän naisen. He viihtyivät hyvin keskenään, mutteivät liian hyvin, pelatessaan shakkia. Nainen oli niin vaikuttunut Enriqen seurasta, että lupasi kertoa kaikille tutuilleen, miten mukava mies Enriqe on.
38
Shakin jälkeen Enriqe lähti kotiin, ja ruokki heti ensimmäiseksi Diivan. "Syöppäs nyt", Enriqe sanoi Diivalle iloisena, ja meni sitten sohvalle lepäämään.
37
Kun Daniela tuli töistä kotiin, hänen mahansa teki ensimmäisen pompun. "Tä-tämähän tarkoittaa, että olen raskaana", Daniela sanoi itsekseen, ja meni sisälle taloon, eikä sanonut vielä Enriqelle mitään, vaan päätti, että kertoisi sen hieman myöhemmin, tai sitten se olisi kokonaan yllätys..
40
Daniela oli nälkäinen, joten hän rupesi tekemään ruokaa itselleen, sekä Enriqellekin, joka makoili sohvalla. Nyt oli vuorossa hampurilaiset.
36
Pian Daniela kantoi pöytään suuren lautasen, jossa oli ainakin viisi höyryävää hampurilaista. "Enriqe, tule syömään", Daniela hihkaisi miehelle.
42
Heidän syötyä Daniela oli väsynyt. Enriqe huomasi sen, ja sanoi hänelle "Mene vain lepäämään, voin siivota pöydän." "Kiitos", Daniela sanoi Enriqelle hymyillen väsyneesti, ja meni nukkumaan. Enriqe laittoi astiat pesukoneeseen.
41
Ja pyyhki keittiön tasotkin. Enriqe säilöi vielä loput hampurilaisetkin jääkaappiin, ja meni sitten itsekin nukkumaan, koska kello oli jo paljon.
39
Aamulla Daniela ei malttanut enää olla hiljaa, vaan sanoi Enriqelle hymyillen: "Saamme lapsen." Enriqe oli ensin hiljaa, ja meni sitten iloisena Danielan luo, ja rupesi silittelemään tämän mahaa.
43
Tulevan vauvan lisäksi myös tuleva äiti kaipasi hellittelyä. Enriqe silitteli Danielan poskia hellästi. "Toivottavasti sieltä tulee pieni poika, jolle voi sisustaa sinisen huoneen", Enriqe sanoi hymyilevälle Danielalle.
27
Enriqen elämäntoiveena oli kohota löysäilyuran huipulle. Eihän se onnistunut, jos ei ollut töissä. Niinpä mies avasi koneen, ja meni etsimään töitä. Tadaa, Enriqe sai kuin saikin töitä löysäilyuralla. Työt alkavat jo 4. aamulla..
44
Kun Enriqe oli hakemassa postia, kulki heidän talon ohi tämä nainen. He juttelivat hetken, ja tämäkin nainen sanoi Enriqeä mukavaksi, ja että kertoisi hänestä kaikille tutuilleen. Hyvä Enriqe :D
45
Enriqe pyysi uuden tuttavansa sisälle syömään jotain. Harmi vain, ei ollut muuta tarjottavaa kuin eiliset hampurilaiset.. Mutta kyllä ne näytti vieraalle maistuvan. Danielakin tuli syömään, tosin hieman myöhemmin vain. Enriqe ja 'vieras' olivat jo syöneet hampurilaisensa.
46
Vieraan naisen lähdettyä Danielan maha teki toisen pompsahduksensa. "Hih, se potkaisi!", Daniela naurahti, ja Enriqe tuli heti taas silittelemään naisen suurta vatsaa. Nyt ei enää menisi kauaa vauvan syntymään.
47
Hampurilaisia jäi vielä muutama, ja Enriqelle jäi vielä nälkä, joten mies söi vielä yhden, siivosi taas pöydän, ja täytti tiskikoneen.
48
Myöhemmin illalla, kun alkoi hämärtyä, Enriqe ja Daniela menivät ulos katselemaan tähtiä. "Katso, tuolla on otava", Enriqe sanoi osoittaen taivaalle.
50
Pian he menivät sisälle, ja kävivät sänkyyn lepäämään. "Minusta tuntuu, että vauva syntyy pian", Daniela sanoi Enriqelle, ja halasi tätä.
49
Vähän ajan päästä he kävivät väsyneinä nukkumaan. Enriqen pitäisi herätä aamulla ennen neljää.. Saas nähdä, myöhästyykö mies heti ensimmäisenä työpäivänään.. 8)
51
Aamulla Enriqe kerkesi hyvin kimppakyyti-autoon, ja lähti iloisena töihin, Danielan jäädessä nukkumaan.
52
Kun Daniela nousi, hän söi aamupalan, ja meni sitten peilin eteen harjoittelemaan hurmaamista, josta tulisi karismaa. Sitä hän tarvitsee seuraavaan ylennykseen.
53
Daniela löysi vessan kaapista kaulakorun, ja samaan sarjaan kuuluvat korvakorut, jotka laittoi itselleen. Tuossa näkyy uusi hiustyyli edestäpäin..
54
..ja tältä se näyttää sivusta. Daniela laittoi hiuksensa letille, ja solmi sen kivalla rusetilla. Hän ajatteli, että pitää näyttää hiukan äidillisemmältä, kun on jo melkein äiti ;)
55
Vessa oli tukossa, joten ei muuta kun piti poistaa haiseva tukos. "Yhh..", Daniela sanoi seistessään vessan ympärillä olevassa lätäkössä..
56
Saatuaan vessan siivottua Daniela istahti sohvalle, ja rupesi opiskelemaan mekaniikkaa. "Jaa noin se pitää tehdä", Daniela sanoi lukiessaan tiskikoneen korjausohjetta, ja sai yhden mekaniikkapisteen.
57
Ovi kävi, ja Enriqe tuli sisään. "Sain ylennyksen!" mies sanoi Danielalle, ja tuli hänen luo. "Näytät kauniilta", Enriqe sanoi Danielalle ihastellen hänen uusia hiuksiaan.
58
"Mitäs kuuluu? Milloin tulet tänne ulos?" Enriqe kyseli vauvalta Danielan mahan läpi, naisen nauraessa iloisesti.
59
Daniela kävi sohvalle istumaan, ja pyysi Enriqen viereensä. Siinä he istuivat ainakin puolituntia, jutellen Enriqen työpaikasta, ja halaillen toisiaan.
61
Sitten yht'äkkiä Daniela pomppasi sohvalta, ja rupesi kiljumaan hysteerisenä. "Kulta, mikä nyt?" Enriqe kysyi hätääntyneenä. "Aiii..koskee!" Daniela kirkui vedet silmissään.
60
"Se..syntyyy!" Daniela kiljahti puristaessaan kätensä nyrkkiin tuskasta, kyyneleet silmissään kovasta kouristuksesta.
63
Daniela huokaisi helpotuksesta, kun hänen sylissään makasi pieni, vaaleaihoinen poikavauva. Pian kouristukset alkoivat uudestaan, ja Daniela antoi äkkiä vauvan hämmästyneen Enriqen syliin.
62
Daniela sai toisenkin pienen pojan, joka oli nyt tummaihoinen. Daniela huokaisi helpotuksesta, kun kaikki kivut menivät ohi.
64
Tässä lähempi kuva vaaleasta, ruskeahiuksisesta ja -silmäisestä pojasta. Pikku nyytti sai nimekseen Tony.
65
Tämä tumma poika sai nimen Nick. Hänelläkin on ruskeat hiukset ja silmät. Hiuksien väri saattaa kyllä vaihtua pojan kasvaessa.
66
Kaksoset rupesivat heti itkemään, joten ei muuta kuin tuttipullot kouraan. Enriqe tyynnytti Nickin nälän, ja Daniela Tonyn.
67
Tyytyväiset vanhemmat laittoivat kaksoset nukkumaan ruuan jälkeen, uusiin kehtoihinsa. Enriqe sai toteutettua toiveensa sinisestä huoneesta.
~ ~ ~

Tässäpä tämä osa oli. Huh, tuli ainakin kaksi kertaa pidempi kun muut osat. :D No sehän on vain hyvä asia, vai?
Ensi osassa nähdään pienten poikien elämää, ja varmaan kasvuakin. Miten tuoreet vanhemmat selviävät vaipan vaihdosta ja unettomista öistä?
Kommentit ovat taas kerran tervetulleita<3