Terve taas, mukava nähdä jälleen kerran teitä Wilsonien lukijoita :---)
Te, ketkä tykkäätte legacystani, on minulla hyvä uutinen. Tässä on uusi osa, jota pääsette nyt lukemaan. :---D Heijjdo<3
~~~
71
Elämä kaksosten kanssa alkoi olla aika raskasta. Koko ajan sai olla vaihtamassa vaippoja, ja kuuntelemassa kitinää. Tonysta alkoi muodostua Danielan lemppari-poika, mutta tietysti Nick'kin oli naiselle rakas. Vaipan vaihto sujui Danielalta hyvin, eikä Enriqen tarvinnut yökkäillä hirveästä hajusta... 8---D

69
Enriqe lähti töihin myöhään illalla, joten Danielan ilta oli melko rauhaton, kun piti laittaa kaksoset nukkumaan, ja syöttää heidät ensin. Kun pojat olivat käyneet nukkumaan, oli Danielalla aikaa pistää omaankin suuhun jotain ravitsevaa.

73

Danielaa ei väsyttänyt vielä niin kovin, että olisi käynyt nukkumaan, joten hän kaivoi kirjan kirjahyllystä, ja rupesi opiskelemaan ruuanlaittoa. Pian hänellä oli yhteensä jo viisi ruuanlaittopistettä kasassa, ja tuo kokki saapui sitten melkein keskellä yötä vierailemaan Danielan luona. Hän tuli ilmoittamaan, että Daniela pääsisi heidän salaseuraansa, ja että Daniela saisi käydä heidän seura-tontillaan vierailemassa.

70
Daniela oli ajatellut hiukan asioita, enimmäkseen työpaikkaansa, jossa Daniela ei enää käynyt niin mielellään, kuin alkuaikoina. Niinpä hän sitten teki sen ratkaisevan päätöksen, ja irtisanoi itsensä töistä. "Olikohan tuo ihan järkevää..?" nainen mietti sitten hiukan katuvana, mutta rullasi hiiren hiukan alemmas, ja näki työnhaku-ilmoituksen ravintola-alalla. Daniela ei kauaa miettinyt, vaan pisti hakemuksen menemään. Sieltä vastattiin melko pian, ja Daniela sai työpaikan tiskaajana, jonka työpäivä alkaisi kello 14.00. Siihen mennessä Enriqekin olisi ehtinyt kotiin, eikä kaksoset jäisi yksin kotiin.

68
Myös Diivan häkki kaipasi säännöllisin väliajoin siivoamista. Yleensä Enriqe oli hoitanut sen homman, mutta Daniela siivosi sen nyt, vaikka olikin väsynyt. Eihän rakasta lemmikkiä saanut laiminlyödä missään tilanteessa♥

81
Häkkiä pestessään Daniela huomasi taas kerran vasemmassa nimettömässään olevan sormuksen, ja muistot kirpaisivat häntä. Nainen tarttui puhelimeen, ja soitti miehelleen, Turolle, ja kutsui hänet kylään. Kyllä, Daniela ja Turo ovat vielä naimisissa, vaikkei Turo enää samassa taloudessa asukkaan. Niin Daniela lähti sitten ulos odottamaan Turoa, joka oli puhelimessa kuulostanut ehkä hieman liiankin innokkaalta tapaaman Danielaa..

82
Kun Turo saapui, Daniela oli hermona. Turo yritti suudella Danielaa tervehdykseksi, vaikka heidän juttunsa oli jo ohi, paitsi Danielan sormessa oleva sormus muistutti yhä, että heidät olisi solmittu yhteen. Daniela kimpaantui Turolle, ja karjaisi "Mitä oikein yrität!? En ole enää sinun! Pidä hyvänäsi!!" Daniela otti sormuksensa sormestaan, ja viskasi sen päin Turoa.

78
Danielan sisällä tuntui hyvältä, voitokkaalta, kun hän näki Turon olevan aivan poissa tolaltaan. Nyt Daniela oli tehnyt sen saman, minkä Turo silloin joskus, kun hän oli jättänyt Danielan, ihan vähän jälkeen yhteen muuttamisen. Silloin Danielaa oli itkettänyt, mutta nyt suru oli muuttunut vihaksi hänen ex-miestään kohtaan. "Ala painua!" Daniela huudahti Turolle, joka istui roskiksen vieressä. Siihen Turo jäi varmaan istumaan, kun Daniela meni takaisin sisään, taakseen katsomatta.

83
Daniela halusi muuta ajateltavaa, ja meni pienen Tonyn luo. Tonyn, joka oli hänen ja hänen rakkainpansa ihmisen, Enriqen oma. Tonya eikä Nickiä saisi koskaan viedä häneltä pois.

77
Daniela laski Tonyn takaisin kehtoonsa, kun kuuli Enriqen saapuvan pihaan. "Kulta, minulla oli ikävä.." Daniela kuiskasi miehen korvaan, halaten häntä hellästi, Danielan oman kimppakyyti-auton odottaessa postilaatikolla.

75
Autosta välittämättä Daniela kävi Enriqen eteen polvilleen, ja kysyi kyynel silmäkulmassaan, hymyillen onnellista hymyä: "Tuletko miehekseni?" Enriqen käsi lennähti hänen suunsa eteen, ja sanoi Danielalle, hymyillen, "Tulen." Daniela nyyhkäisi helpottuneena, ja suuteli Enriqeä onnellisena.

84

Auto tuuttasi kärsimättömänä, ja Daniela pyyhkäisi silmiään, ja vilkutti Enriqelle. Uusi työpaikka odotti uutta Danielaa. "Hei", Daniela sanoi taxikuskille, ja lähti kohti tuntematonta, toisin sanoen tiskaajan hommia. :---D

80
Enriqe haki onnellinen ilme naamallaan postin, mutta hänen hymynsä hyytyi hiukan, kun postilaatikossa oli vain laskuja, laskuja ja vielä kerran laskuja. Onneksi summat eivät olleet kovin suuret, ja Wilsoneilla riitti rahat niiden maksamiseen.

85
Enriqen mennessä sisään Nick huusi täyttä kurkkua. Nyt oli Enriqen pakko vaihtaa pojan vaipat, eikä se mikään hirvittävä kokemus ollutkaan. Enriqe oli ollut vain epäluuloinen.

87
Hoidettuaan kaksoset Enriqe rupesi jumppamaan telkkarin ääressä. Enriqe huomasi, että TV'n ääressä jumppaamisessa ei tullut niin hiki, kuin kuntopyöräillessä. Mies taitaa ruveta kuntoilemaan enemminkin olohuoneen lattialla..

86
Hetken aikaa jumpattuaan, ja kartuttaessaan kuntopisteitään Enriqe otti kirjan kirjahyllystä, ja rupesi opiskelemaan parisuhdeneuvontaa. Ehkä siellä on vinkkejä vihkikaaren alla
seisoville? ^^

89
*fiififiifii*
Daniela ylentyi heti ensimmäisenä päivänään, ja rupesi iloisena viheltemään heti autosta noustessaan. Miksi ihmeessä Daniela menee aina seisomaan töistä tullessaan postilaatikon eteen? ^.^

88
Sillä välin kun Daniela vihelteli ulkona, oli Enriqe pystyttänyt eteiseen vihkikaaren. Minnekkään muualle se ei mahtunut, ja ulkona nuoripari olisi jäätynyt kuoliaaksi.. Danielan tultua sisälle juhlapukuinen Enriqe kehotti häntä vaihtamaan juhlavaatteet päälleen. Vihkikaaren alla seisoessaan he pujottivat iloisena hihitellen toistensa sormiin sormukset. Ilman juhlavieraita tai pappia.

90
Sitten, sormukset sormissaan, he suutelivat pitkään onnellisina, ja olivat aivan muussa maailmassa. Pian kuitenkin kaksoset palauttivat nuorenparin takaisin tähän maailmaan rääkymällä nälkäänsä..

99
Kun Enriqe syötti kaksoset, rupesi Daniela laittamaan heille iltapalaksi räiskäleitä, kun ei kakkua oltu keretty tehdä, niin kyllä letutkin ovat ihan hyvää juhlaruokaa ^^ Herkullisen ruokailun jälkeen he kaikki kävivät nukkumaan, onnellisina<3

101
Kun seuraavana päivänä oli taas Danielan aika mennä töihin, hän huomasi pihalla kaatuneen roskiksen. Daniela luuli, että roskis on kaatunut itsestään, joten ei sitä sen enenpää ihmetellyt, vaan nosti pöntön pystyyn, ja siivosi roskat.

93
Kimppakyydin tultua Daniela lähti tämän näköisenä töihin, pikaruokalaan tarjoilijaksi. Yngh, hiukset ovat ihan lyhyellä ponnarilla tuolla niskassa.. ^^

92
Kun Daniela oli lähtenyt töihin, lähti Enriqe tyhjentämään sisäroskista. "No voihan.." Enriqe mutisi kun roskis oli maassa kaatuneena, ja sisältö maassa haisevana kasana.

98
Myös torakat olivat havainneet kaatuneen roskiksen, ja tulivat nyt etsimään itselleen, ruokaa tai majapaikkaa? Enriqe ei tykännyt pienistä yllätysvieraista, vaan suihkutti ne kuoliaaksi. Traagista?

102
Kun Enriqe meni sisään, oli Tonyn aika kasvaa vauvasta taaperoksi. Harmi ettei Daniela olisi näkemässä.. Tässä hiukan huono kasvamiskuva, muttei niistä varmaan paljon tuon parempia saisi muutenkaan otettua?

91
Tälläinen tallertaja Tonysta kasvoi. Hiukset ovat liian lyhyet minun makuuni, mutta eiköhän ne kohta kasva ^^ Luonteeltaan Tony on siisti 10, Ujo 1, Laiska/Toimelias 5, Leikkisä 9 ja Kiltti 10. Tonylla on ihana luonne<3

97
Sitten Enriqe otti Nickin syliinsä, ja rupesi auttamaan häntä kasvamisessa. Mutta Nick ei edes meinannut kasvaa, rupesi vaan jokeltelemaan jotain. Enriqe laittoi Nickin takaisin kehtoonsa, ja antoi hänen vielä tuumailla oikeaa hetkeä kasvamiseen.

96
Tony rupesi valittamaan vessahätää, joten Enriqe vei pojan potalle. "Hyvä Tony!" Enriqe huudahti innoissaan pojalleen. Enriqe vei Tonyn takaisin omaan huoneeseensa, ja lähti ulos odottamaan kimppakyytiään, sillä Daniela oli juuri tullut pihaan.

100
"Taasko?" Daniela huokaisi nähdessään, että pönttö oli taas kaatunut. "Joku tekee tämän kyllä tahallaan.." nainen mietti nostaessaan pöntön pystyyn, jo toisen kerran samana päivänä.

95
Kun Daniela meni sisään, hän meni suoraan kaksosten huoneeseen, jossa Nick itki nyyhkyitkuaan. "Mikä hätänä?" Daniela kysyi pojalta nostaen hänet syliinsä, ja samalla Nick kasvoi. Poika oli odottanut, että äiti näkisi edes hänen kasvavan.<3 Säikähdin oikeasti silloin, kun Nick ei kasvanut, vaikka ruudussa luki että hän olisi kasvamassa.. ^^

104
Oi mikä söpistys Nickistä kasvoikaan<3 Tämän pojan luonne on Sottapytty/Siisti 5, Menevä 6, Toimelias 9, Leikkisä 7 ja Marisija /Kiltti 5. Ei ihan yhtä hyvä kuin Tonylla, mutta kelpaa kyllä.

103
Tässä sitten vielä Tony pidempien hiustensa kanssa. Aww, mikä söpöläinen<33 Tonyssa on selvästi perijäainesta!<333 Luonnekin on niiin ihana<3
~~~
Tässäpä tämä osa nyt oli. Teksti taisi olla ainakin tuossa lopussa vähän tönköntönkön, mutta antakaa anteeksi<3 Taas tämä vakkarilause: Toivoisin kommentteja<3 ^^