Täällä sitä taas ollaan, pitkän tauon jälkeen. (:
Arvatkaas kuka on süberhyber onnellinen? No Piff tietysti. Sain nimittäin oman hamsterin<3 Sitä helliessä ei ole kerennyt oikein koneella istuskella. :D
Yritän nyt kuitenkin kaikissa mahdollisissa väleissä tulla pelailemaan simssiä, ja kirjoittelemaan Wilsoneita. (:
Jaa teitä kiinnostaisi se osakin? Tässä osassa nähdään taloesittelykin. Olkaatte hyvä<3

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
106
Kaksospojat olivat suloisia, mutta vaativat paljon huomiota. Kummallekin tuli samaan aikaan nälkä, vessahätä ja unentarve. Daniela oli yksin ottanut lomaa töistä, joten hänen väsymyksensä rajat joutuivat koetukselle. Daniela jaksoi silti, olivathan kyseessä hänen omat, rakkaat poikansa.

105
Taaperoille oli hankittu puuhapöytä, jonka ääressä ainakin Tony viihtyi hyvin. Paperillekin tuli jotain jälkeä, ihme ja kumma, sillä suurimmaksi ajaksi väriliidut olivat pojan suussa.. 8>

107
Daniela leikki Tonyn kanssa sanoen "Missä äiti on?", laittaen kädet silmiensä eteen. "Igh!" poika huudahti nauraen, ja kokeili itsekin samaa, eikä äiti näyttänyt löytävän Tonya mistään, mikä näytti naurattavan tätä suunnattomasti :D

Photobucket
Nickin nukkuessa Daniela opetti Tonya kävelemään, mahtimaidon avustuksella. Nopeasti poika oppikin kävelemisen salat, ja viiletti täyttä päätä pitkin taloa.

Photobucket
Nick oppi nopeasti potalle, ilman mahtimaitoa. "Hieno poika, Nick!" Daniela huudahti pojalleen iloisena.

111
Kun Enriqe tuli töistä kotiin, hän antoi Nickille mahtimaitopullon kouraan, ja poika joi sen mielellään.

112
Enriqe kävi lattialle istumaan Nickin kanssa, ja opetti poikaa puhumaan. "Sano isi", Enriqe opetti. "Iii" Nick huudahti. "Eikun isi", Enriqe sanoi kärsivällisesti, ja pian poika oppikin puhumaan.

109
Enriqe vaihtoi työvaattensa ulkovaatteisiin, ja meni pihalle. Mies oli toivonut itselleen kaukoputkea, ja se oli heille ostettu. Enriqe oli reilun tunnin ulkona, tutkiskelemassa kaukoputkella mitä ihmeellisimpiä tähtiä: hän löysi peräti kolme uutta tähtikuviota, ja tienasi näin 1500 simoleonia. :D

Photobucket
Kun kaksoset olivat käyneet onnellisesti nukkumaan uusien opittujen taitojensa kanssa, otti Daniela esille hänen jo aika kauan aikaa mielessä olleen ajatuksen. "Minä olen vähän mietiskellyt.. Mitäs sanoisit, kulta, jos muuttaisimme? Tiedän, tämä tuli vähän äkkiä, mutta tuolla Belladonna-poukaman toisella laidalla olisi melko uusi talo myynnissä", hän selitti miehelleen innoissaan. "Mutta sehän olisi hyvä ajatus! Pääsisin lähemmäs työpaikkaanikin, ja lapset koulua", Enriqe sanoi mieltyneenä ajatukseen. Daniela ja Enriqe eivät kauaa aikaa miettineet, vaan päättivät ruveta tuumasta toimeen.

117
Heti aamulla he pakkautuivat kaikki taksiin, ja ajoivat tämännäköisen talon eteen. Muuttoautoa ei tarvittu, sillä perhe jätti vanhat tavaransa vanhaan taloon, ja he ostivat tilalle uusia, hienoja huonekaluja. Tältä näyttää talo julkisivultaan.

118
Tässä talo vasemmalta sivultaan. Danielalle oli pihalla kasvihuone, ja omena-, appelsiini- ja sitruunapuut, kutakin lajia yksi kappale.

129
Tältä näyttää vielä uima-allas. Siinä on hyppylauta, ja portaat, ei muuta. Edes liukumäki ei mahtunut mihinkään ^^'

130
Takaoven oikealla puolella on keinu varattu kaksosille. Kun saadaan lisää rahaa, ostetaan siihen jotain muitakin leikkivälineitä. :)

131
Tässä on vielä talo takaa, vaikkei se varmaan ketään kiinnostakaan. Tuo parveke on sitten kaksosten yhteinen, kun he saavat omat huoneet kasvettuaan lapsiksi. Siinä on siis kummankin puolelle oma ovi :)

116
Tässä talon alakerran pohjapiirrustus. Huoneissa on vain kaikki tarpeellinen, sillä ei heidän rahat ihan kaikkeen riittäneet. Kun perheen rahatilanne nousee, täytetään isot tyhjät alueet joillain koristeilla. Danielan ja Enriqen makuuhuoneessa, tuossa oikealla alhaalla on vielä kaksosten pinnasängyt, mutta ne lähtevät siitä pian pois. Kaksoset kasvavat nimittäin muutaman päivän päästä.

115
Tässä on keittiö tarkemmin. Se sisutettiin vaaleilla puuväreillä, ja valkoisella. Seinillä on kaikenmaailman hyllyjä, ym. väreihin sopivaa.

132
Keittiön toisella puolella on tämännäköinen ruokapöytä ja -tuolit. Nekin väreihin sopivina tietenkin :----D

148
Tässä Danielan ja Enriqen makuuhuone heti ovelta katsottuna hiukan vasemmalle. Huone on aika tyhjä, mutta kun ei ollut tarpeeksi rahaa, niin ei ollut. Pärjätään silti hyvin tälläiselläkin huoneella. :)

147
Tältä näyttää näkymä huoneen ovelta katsottuna oikealla. Siellä peilipöytä, ja pienoinen hylly.

146
Tässä vanhempien huoneen oven vasemmalla olevassa, pienessä aulassa on piano, lyhyen käytävän päässä.

155
Olohuone. Heidän varoillaan saatiin ostettua jättimäinen tauluTV. Jotkut varmaan ihmettelevät, miksi tuhlasin rahat ennemmin telkkariin, kuin pieneen koristekrääsään 8`----D

154
Olohuoneen toinen puoli, jossa kirjahylly, ja ulos vievä ovi. :)
Vessasta en muistanut ottaa yhtään kuvaa, muttei tarvitsekaan. Se on niin pieni, ja vaatimaton. Vain pönttö, suihku ja lavuaari. Ei siitä kuvaa tarvitse.

156
Tässä yläkerran pohjapiirrustus. Poikien huoneista en ottanut erikseen kuvia, ne näkyy ihan tarpeeksi hyvin tästä ns. ilmakuvasta. :) Yläkerran aulakin on aika tyhjä. Sinnekin tulee ajallaan lisää esineitä.

125
Daniela oli jo pitkään toivonut kasvihuonetta, ja nyt se sitten oli saatu. Daniela riensi nopeasti kasvihuoneelle, ja istutti pari tomaatintaimea. "Näistä saadaan varmaan hyvä sato, tunnen sen luissani", Daniela myhäili onnessaan kastellessaan tomaatin siemeniä.

114
Kun Daniela tuli sisälle, vieras koira oli ruvennut ärhentelemään Tonylle. "Miten sinä tänne olet tullut!? Jätä heti paikalla lapseni rauhaan!" Daniela hermostui koiralle, joka katsoi Danielaa selvästi alistuneena.

127
Tony ei välittänyt mitään koiran ärhentelyistä, vaan Danielan mentyä nappasi Tony koiran tiukkaan syliotteeseensa. "Kiva koila!" Tony nauroi haliessaan koiraa, hieman kovakouraisesti.

122
Kun ilta sitten saapui, oli kaksosten aika siirtyä pois potkupuvuistaan. Enriqe otti Nickin syliinsä, ja he puhalsivat yhdessä kynttilät sammuksiin.

120
Sen jälkeen Daniela otti Tonyn syliinsä, ja puhalsi kynttilät yhdessä poikansa kanssa.

126
Tonysta kasvoi tälläinen, pieni hurmuri, joka riensi heti kakun kimppuun. Hiuksia ei tarvitse vaihtaa, ne saavat jäädä tuollaisiksi.

Nick
Tässä Nick. Hänenkään hiuksia ei tarvitse vaihtaa. Mitä mieltä olette, kumpi on paremman näköinen, Nick vai Tony? :'---D

144
Kun kakku oli syöty, Daniela istui peilipöydän ääreen. Hän halusi taas vaihtaa tyyliään. Tulla jotenkin nuorekkaammaksi.

153
Tämmöinen oli lopputulos. Daniela avasi lettinsä, ja pisti otsahiukset nipsillä ylös. Meikit saivat pysyä samana.

148
Tony oli niin väsynyt, että hän nukahti telkkarin ääreen sohvalle. Parempi aikaisin, kuin myöhään. Huomenna olisi nimittäin kaksosten ensimmäinen koulupäivä.

150
Toisin kuin Tony, Nickiä ei väsyttänyt yhtään. Päinvastoin. Hän oli todella pirteänä. "Hihii!" hän nauroi pomppiessaan vanhempiensa sängyssä. Vähän ajan päästä väsymys vei kuitenkin voiton, ja Nick kömpi omaan sänkyynsä nukkumaan.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Tähän loppuu tämä osa. Sori jos oli huono ja tylsä ja kaikkea, mutta innostus on hiukan mennyt simssin suhteen.. Yritän kuitenkin välillä pelailla, muttei sitä tule kauhean useasti tapahtumaan. :----------/
Nomutta kommentoikaa, se auttaa minua yrittämään jaksamaan pelaamaan. :----D